kurt bliver grusom

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Rasmus A. Sivertsen med skuespillerne Jon Øigarden, Atle Antonsen, Paul-Ottar Haga, Pernille Sørensen fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

i 'Kurt blir grusom' lever gaffeltruckføreren Kurt og hans familie et ganske almindeligt liv ude i forstæderne uden de store bekymringer. En dag flytter Dr. Petter ind ved siden af, og han har både en masse penge, et lækkert hus, en kæmpe bil og nogle meget, meget vigtige venner. Da selv Kurts egen familie begynder at omgås den nye nabo, beslutter Kurt sig for at blive lige så berømt og vigtig, så familien igen vil se op til ham. 'Kurt bliver grusom' er en animeret, norsk familie-film fra forfatteren bag 'Nord'.

kurt bliver grusom

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation, Drama
Originaltitel kurt bliver grusom
Instruktør Rasmus A. Sivertsen
Udgivelsesår 2008
Tags læge(doctor), arkitekt(architect), Prime minister
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film