dan turèll - så kort og mærkeligt livet er

Er en Diverse, Dokumentar film instrueret af Anders Østergaard med skuespillerne Lars Bom, Dan Turèll, Chili Turèll fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

En film om Dan Turell. Instruktøren Anders Østergaard, digteren Dan Turèll og musikeren Halfdan E. udgør en poetisk powertrio. På baggrund af lydoptagelser med Dan Turèll selv skaber de en forunderligt sanselig film. Med skuespilleren Lars Bom som Dan Turèll, og hans mor, Inge Turèll, og hans enke, Chili Turèll, bringes vi ind hans inderste tanker og hans udlægning af "den uforbederlige menneskelige dårskab". Selvbiografiske tekster, digte, prosastykker, essays, causerier og klip, som han har indtalt gennem hele sit professionelle liv som forfatter, og som findes i bl.a. DRs arkiv, er grundlaget. Opvækst i Vangede, ungdom i 70erne, livet i København, New York på en søndag ... "Resultatet er fuldt af ord, billeder, lyd, musik! Dan Turèll snakker og snakker. Og vi filmer og filmer, for man kan alligevel ikke sige noget kort om tilværelsen" siger instruktøren Anders Østergaard, manden bag "Troldkarlen", "Tintin og mig" og "Gasolin".

dan turèll - så kort og mærkeligt livet er

Detaljer

Genre Diverse, Dokumentar
Originaltitel dan turèll - så kort og mærkeligt livet er
Instruktør Anders Østergaard
Udgivelsesår 2008
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere