Den franske affære

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af James Ivory med skuespillerne Glenn Close, Leslie Caron, Thomas Lennon, Naomi Watts fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Roxeanne (Naomi Watts) er gravid og bliver forladt af sin franske mand til fordel for en anden kvinde. Så snart søsteren Isabel (Kate Hudson) får dette at vide, rejser hun til Paris for hjælpe Roxeanne, men det, der var tænkt som en støtte- og redningsaktion, udvikler sig hurtigt til en yderst kompliceret affære pga. diverse kulturforskelle.

Den franske affære

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Le Divorce
Instruktør James Ivory
Udgivelsesår 2003
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), politiet(police), skandale(scandal), kunstner(artist), vold(violence), utroskab(infidelity), vin(wine), part(party), digter(poet), Frankrig(france), kunst(art), turist(tourist), kultur(culture), ønske om(desire)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film