Kødet skælver

Er en Thriller, Drama film instrueret af Pedro Almodóvar med skuespillerne Penélope Cruz, Antonio Henares, Liberto Rabal, Javier Bardem fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Fem mennesker føres sammen, da et pistolskud går af en aften i Madrid. De fem forskellige liv, som alle ændres af det fatale skud, væves sammen i en farverig historie.
Javier Bardem, som vandt en Oscar for sin præstation i "No Country for Old Men", spiller hovedrollen. Oscar-vinderen Pedro Almadovar har instrueret filmen. Han er det mest anerkendte navn i moderne spansk film og bl.a. kendt for "Tal til hende", "Alt om min mor" og "Brudte favntag". Filmen er løst baseret på Ruth Rendells roman "Angst" (originaltittel "Live Flesh").

Kødet skælver

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Carne Tremula
Instruktør Pedro Almodóvar
Udgivelsesår 1997
Tags Madrid, utroskab(adultery), stof misbrug(drug abuse), ungdomsårene(adolescence), prostitueret(prostitute), seksuel misbrug(sexual abuse), graviditet og fødsel(pregnancy and birth), seksuel besættelse(sexual obsession), bus, paraplegiker(paraplegic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film