To på flugt: Et hårrejsende eventyr

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Nathan Greno med skuespillerne Daniel Katz, Mandy Moore, Bob Bergen, Lynwood Robinson fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 45 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
169 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
45 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
169 kr Altid Se nu
- Engelsk
169 kr Altid Se nu

Plot

Da kongerigets mest eftersøgte og charmerende røver gemmer sig i et tårn, forventer han næppe at møde en smuk pige med superkræfter i sit 20 meter lange blonde hår!

To på flugt: Et hårrejsende eventyr

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation
Originaltitel Tangled
Instruktør Nathan Greno, Byron Howard
Udgivelsesår 2010
Tags musikalske(musical), prinsesse(princess), Walt Disney, duringcreditsstinger, hest(horse), animation, fe fortælling(fairy tale), Rapunzel, gidsel(hostage), baseret på fe fortælling(based on fairy tale), egoisme(selfishness), Tower, blondine kvinde(blonde woman), Healing magt(healing power), Healing gave(healing gift)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film