svanen med trompeten

Er en Familie , Musical, Animation film instrueret af Richard Rich med skuespillerne Mathias Klenske, Sebastian Jessen, Mary Steenburgen, Lasse Lunderskov fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Svanen Louie er født stum. Da han bliver forelsket i Serena, kan han derfor ikke fortælle hende det. Det får ham til at stikke af, og med hjælp fra sin nye ven, drengen Sam, lærer han at læse og skrive. Glæden bliver dog kort, da han erfarer, at ingen af hans svanevenner behersker dette menneskesprog. Til gengæld får han en trompet af sin far som han snart mestrer, og som gør ham i stand til at kommunikere. Da Louie erfarer, at trompeten er stjålet, tager han til byen, for at spille med et jazzband og tjene penge til at betale for sit instrument, så hans familie kan blive stolt af ham og måske alligevel gøre sig gældende over for Serena.

svanen med trompeten

Detaljer

Genre Familie , Musical, Animation, Drama
Originaltitel svanen med trompeten
Instruktør Richard Rich, Terry L. Noss
Udgivelsesår 2001
Tags prinsesse(princess), trompet(trumpet)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film