Gysertimen

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Tom Holland med skuespillerne William Ragsdale, Jonathan Stark, Chris Sarandon, Roddy McDowall fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Charley er en filmbesat teenager, der bor i en søvnig forstad, hvor han bruger al sin fritid på at se gamle gyserfilm. En dag får Charley mistanke om, at hans mystiske nabo er vampyr, men da hans forældre ikke lytter til ham, opsøger han Peter Vincent, en afdanket skuespiller, der spillede vampyrjæger i flere af Charleys yndlingsfilm.

Gysertimen

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Fright Night
Instruktør Tom Holland
Udgivelsesår 1985
Tags transformation, Jomfru(virgin), vampyr(vampire), overnaturlige beføjelser(supernatural powers), Undead, mor søn forholdet(mother son relationship), nat Club(night club), løft person i luft(lifting person in air)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film