All the Money in the World

Er en Biografi, Thriller, Krimi film instrueret af Ridley Scott med skuespillerne Anna Devlin, Adele Tirante, Charlotte Beckett, Andrea Piedimonte fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Den 16-årige John Paul Getty III bliver kidnappet. Hans desperate mor Gail prøver at overtale den stenrige bedstefar til at betale løsesummen, men han nægter. Kidnapperne bliver mere og mere utilregnelige og brutale. I et sidste forsøg på at redde sin dreng allierer hun sig med bedstefarens rådgiver. Sammen hvirvles de ind i et voldsomt kapløb med tiden for at redde Charlies liv. Deres kamp vil i sidste ende vise, at kærlighed trods alt er mere værd end penge.

All the Money in the World

Detaljer

Genre Biografi, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel All the Money in the World
Instruktør Ridley Scott
Udgivelsesår 2017
Tags 1970s, kidnapning(kidnapping), løsepenge efterspørgsel(ransom demand), baseret på en true historie(based on a true story)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere