giv det videre

Er en Drama film instrueret af Mimi Leder med skuespillerne Marc Donato, Helen Hunt, Jim Caviezel, Haley Joel Osment fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Klasselæreren Eugene Simonet stiller sine unge elever en opgave. Se på verden omkring dig. Prøv at ændre det, du ikke bryder dig om. En af hans elever, den 11-årige Trevor McKinney tager opgaven til sig med ildhu. Trevor bor i Las Vegas' arbejderkvarter sammen med sin mor Arlene, der kæmper for, at Trevor kan vokse op under rimelige kår. Det er hendes kærlighed til ham, der hjælper hende gennem de lange arbejdsdage i et casino og som servitrice på en stripbar. Hun prøver at give slip på sine årelange dårlige alkoholvaner, men det er svært ikke at falde i. Trevor starter med at give husly til en hjemløs, men moderen Arlene vil ikke påtage sig andres problemer. Hun har nok at gøre med sine egne problemer. Trods moderens modvilje, spreder Trevors idé sig, og han bliver kendt. Samtidig opstår der varme følelser mellem den ensomme Eugene og den hårdt prøvede Arlene. Trevor finder igen gnisten, men selvtilliden får et knæk.

giv det videre

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel giv det videre
Instruktør Mimi Leder
Udgivelsesår 2000
Tags kvinde direktør(woman director), barnets punkt af Se(child's point of view), eksotiske danser(exotic dancer), skolelærer(schoolteacher), vansiring(disfigurement), God gerning(good deed), ekstra kredit tildeling(extra credit assignment), Junior høj skole(junior high school), brænde skade(burn injury), kvinde slår en mand(woman slaps a man)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere