nitten røde roser

Er en Diverse, Thriller, Krimi film instrueret af Esben Høilund Carlsen med skuespillerne Bendt Rothe, Lene Vasegaard, Ulf Pilgaard, Preben Lerdorff Rye fra 1974

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den unge ingeniør, Brehmer, har netop mistet sin elskede. Hun blev dræbt på landevejen - påkørt af en sprit bilist på vej hjem efter en våd frokost. I bilen var der fire personer... Det er et enormt chok for Brehmer og syg af sorg indlægges han for en kortere periode på et statshospital. Efter udskrivningen får Brehmer nyt job som sælger for et parfume firma. Men Brehmer er langt fra rask. Han er besat af en enorm trang til hævn. Hævn over de fire mennesker, der frarøvede ham sin elskede. De skal - som han - mærke sorgen, mærke, hvordan det er at miste det bedste de har i verden!

nitten røde roser

Detaljer

Genre Diverse, Thriller, Krimi
Originaltitel nitten røde roser
Instruktør Esben Høilund Carlsen
Udgivelsesår 1974
Tags mord(murder), steg(rose), barn kidnapning(child kidnapping)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere