anonymous

Er en Historisk, Thriller, Drama film instrueret af Roland Emmerich med skuespillerne Victoria Gabrysch, Jasmin Mehling, Dafne-Maria Fielder, Katrin Pollitt fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

England i slutningen af ​​1500-tallet. Dronning Elizabeths lange regeringsperiode nærmer sig sin afslutning, og magtkampen om tronen er begyndt. Adelsmanden Edward De Vere er en genial forfatter, der er tvunget til at skrive i hemmelighed, mens en ung skuespiller, William Shakespeare, tager æren for hans arbejde.

anonymous

Detaljer

Genre Historisk, Thriller, Drama
Originaltitel anonymous
Instruktør Roland Emmerich
Udgivelsesår 2011
Tags duringcreditsstinger, digter(poet), Shakespeare, en ordet titel(one word title), politiske(political), anonymitet(anonymity), reference til William Shakespeare(reference to william shakespeare), falsk historie(false history), spille(play)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere