Lokkeduen

Er en Romantik, Action, Thriller film instrueret af Jon Amiel med skuespillerne Aaron Swartz, Hari Dhillon, Madhav Sharma, David Yip fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Det har åbenbart taget Connery 69 år at lære dette, og alligevel har han ikke helt forstået princippet, for mod sund fornuft hopper han alligevel på Catherine Zeta-Jones' vilde plan om årtusindets kup. Hun er forsikringsagenten, der får til opgave at få mestertyven MacDougal (Connery) ned med nakken, men som måske ikke har helt rent mel i posen alligevel. Filmen balancerer faretruende tæt på det troværdige hele vejen igennem. Connery er indbegrebet af cool, men han kan simpelthen ikke sælge denne her omgang, og det værste er, at det ser ud til, at han godt selv er klar over det. Det resulterer i en kanon underholdende film, så længe der er action og gang i den, men samtidigt en film, der falder fuldkommen sammen, når den forsøger at forklare sit plot.

Lokkeduen

Detaljer

Genre Romantik, Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Entrapment
Instruktør Jon Amiel
Udgivelsesår 1999
Tags nøgenhed(nudity), Undercover, London, tyv(thief), afpresning(blackmail), forsikring(insurance), Manhattan nye York City(manhattan new york city), part(party), Heist, indbrudstyv(burglar), ældre mand yngre kvinde forholdet(older man younger woman relationship), nye års Eve(new year's eve), maske(mask), kriminelle(criminal), kunst(art), partnerskab(partnership), mistillid(distrust), laser, illustrationer(artwork), attraktion(attraction), sikkerhed(security), skyskraber(skyscraper), Gala, kunst tyveri(art theft), kunst tyv(art thief), Millennium, Kuala Lumpur Malaysia
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film