Manborg

Er en Action, Komedie, Eventyr film instrueret af Steven Kostanski med skuespillerne Ivan Henwood, Matthew Kennedy, Kyle Hebert, Adam Brooks fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I en nær fremtid har en flok blodtørstige Nazi-dæmoner under ledelse af den nådesløse Grev Draculon væltet portene til Helvede og overtaget verdensherredømmet. En gruppe oprørere samler sig dog til et sidste og endegyldigt opgør for at løsrive jorden fra dæmonernes favntag. Desværre er de intet at regne mod Grev Draculons styrke og de slåes effektivt ned. Men en af soldaterne er ikke død! I stedet vågner han op blot for at opdage, at en mystisk opfinder har skiftet hans ødelagte lemmer ud med cyber-kinetiske legemesdele. Han er nu \"Manborg - cyborg of destruction\". Og han er vred!

Manborg

Detaljer

Genre Action, Komedie, Eventyr
Originaltitel Manborg
Instruktør Steven Kostanski
Udgivelsesår 2011
Tags cyborg, dystopiske fremtidige(dystopic future)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film