Jægerne - Tilbage til vildmarken

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Kjell Sundvall med skuespillerne Peter Stormare, Eero Milonoff, Annika Nordin, Lo Kauppi fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Erik Bäckström drager nordpå for at efterforske et mord på sin gamle hjemegn. Med det samme opstår der en konflikt mellem ham og den lokale betjent Torsten (Peter Stormare), der er overbevist om, at byens finske forbryder er den skyldige. Men sandheden viser sig at langt værre end de havde kunnet forestille sig.

Jægerne - Tilbage til vildmarken

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Jägarna 2
Instruktør Kjell Sundvall
Udgivelsesår 2011
Tags landdistrikter indstilling(rural setting), Nordisk Noir(nordic noir)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film