longest yard, the

Er en Komedie, Krimi, Drama film instrueret af Robert Aldrich med skuespillerne Eddie Albert, Charles Tyner, Bernadette Peters, Mike Henry fra 1974

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En sadistisk fængselsinspektør ofrer gerne alt for at drive sine vagters halvprofessionelle amerikanske fodboldhold frem til et nationalt mesterskab. Den tidligere professionelle quarterback Paul Crewe sidder nu bag tremmer for at have ført statspolitiet ud på en vild jagt i en 'lånt' bil. Han siger ja til at organisere et fangehold, der skal spille mod vagterne. Fængselsinpektøren går i forbøn for at sikre, at hans vogterhold kun møder passiv modstand fra Crewes fæle flok. Mordere og tyve kan dog nemt lære strategi, når de har udsigt til at måtte hamre løs på deres forhadte vagter.

longest yard, the

Detaljer

Genre Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel longest yard, the (1974)
Instruktør Robert Aldrich
Udgivelsesår 1974
Tags amerikansk fodbold(american football), Sport, fængsel(prison), Sport film(sports film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film