Naomi and Ely's No Kiss List

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Kristin Hanggi med skuespillerne Maddie Corman, Dean Kapica, Dorsea Palmer, Matthew Daddario fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

En romance med hendes ældste ven er normalt enkelt, når han er homoseksuel, men ikke når de falder for samme mand.

Naomi and Ely's No Kiss List

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Naomi and Ely's No Kiss List
Instruktør Kristin Hanggi
Udgivelsesår 2015
Tags mand kvinde forholdet(male female relationship), kvinde direktør(woman director), baseret på unge voksen bog(based on young adult book), LGBT, snyd(cheating), unge Kærlighed(young love)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film