wall-e

Er en Familie , Animation, Eventyr film instrueret af Andrew Stanton med skuespillerne Jeff Garlin, Jeff Pidgeon, Elissa Knight, Paul Eiding fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
169 kr Altid Se nu

Plot

Menneskeheden har for længst forladt jorden. Tilbage er efterladt én enkelt lille robot, Wall-E, der har brugt et par århundrede på at rydde op. Men en dag ankommer undersøgelsesrobotten EVA og noget tyder på, at der stadig er noget af interesse på jorden. Og Wall-E er bestemt også interesseret i EVA.

wall-e

Detaljer

Genre Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel wall-e
Instruktør Andrew Stanton
Udgivelsesår 2008
Tags Walt Disney, Dystopia, aftercreditsstinger, duringcreditsstinger, Pixar, plads(space), fremtidige(future), animation, titel talt af karakter(title spoken by character), ensomhed(lonelyness), Planet, robot, skrald(garbage), planter(plants), Oscar vinder 2008(Oscar winner 2008)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film