miraklet på manhattan

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Les Mayfield med skuespillerne Jane Leeves, James Remar, Mara Wilson, J. T. Walsh fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

I 1947 lavede 20th Century Fox Miraklet på Manhattan, der skulle vise sig at blive den mest populære julefilm for generationer af amerikanere. Nu har John Hughes (bl.a. Alene Hjemme-filmene) produceret en moderne fortolkning af historien, der er nutidig, men alligevel stadig har bibeholdt den hjertevarme stemning. Den 6-årige Susan Walker bor alene med sin mor, Dorey, der er PR chef for stormagasinet Cole’s på Manhattan i New York. Lige før jul ansættes en rar ældre mand som julemand i stormagasinet. Hans skæg er ægte, men selv om Susan godt ved, at julemanden ikke eksisterer i virkeligheden, er der nu alligevel noget ved Mr. Kringle, der virker meget, meget anderledes… Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott og Mara Wilson skal nok sørge for, at julestemningen vil brede sig overalt, hvor familier stadig er åbne for Miraklet på 34. gade

miraklet på manhattan

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel miraklet på manhattan (1994)
Instruktør Les Mayfield
Udgivelsesår 1994
Tags ferie(holiday), nye Kærlighed(new love), konkurrence(competition), jul(christmas), departement butik(departement store), mirakel(miracle), ønske(wish), Santa Claus, afdeling butik(department store)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film