Timecrimes

Er en Science fiction, Thriller film instrueret af Nacho Vigalondo med skuespillerne Libby Brien, Karra Elejalde, Philip Hersh, Nacho Vigalondo fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Spansk sci-fi thriller om Hector, der en dag ser en nøgen kvinde fra sit vindue. Han går ud for at tale med hende, men bliver overfaldet af en maskeret mand og flygter ind i en bygning, der viser sig at skjule en tidsmaskine. Pludselig er Hector sendt en time tilbage i tiden. Hvem er den mand, der angreb ham, og hvad har han med kvinden at gøre?

Timecrimes

Detaljer

Genre Science fiction, Thriller
Originaltitel Timecrimes
Instruktør Nacho Vigalondo
Udgivelsesår 2007
Tags nøgenhed(nudity), skade(injury), indie, videnskabsmand(scientist), Surrealisme(surrealism), rejse(travel), uafhængige film(independent film), Woods, Voyeur, tid(time), løkke(loop), radio, saks(scissors), maskine(machine), kikkert(binoculars), ikke-lineære(nonlinear), Zor
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film