The Vanishing

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Kristoffer Nyholm med skuespillerne Peter Mullan, Gary Lewis, Gary Kane, Ken Drury fra 2019

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Tre mænd ankommer til en ubeboet ø udenfor Skotlands kyster for at passe øens fyrtårn. En dag opdager de en bevidstløs mand liggende i vandkanten og med ham er en stor kiste med guld… Hvad der følger, er en kamp om overlevelse affødt af paranoia, isolation og grådighed. Gerard Butler skinner i rollen som den hæderlige familiefar, der presses til det yderste af mystiske omstændigheder. Filmen er instrueret af danske Kristoffer Nyholm og på rollelisten ses også danske Søren Malling i en prominent birolle. Filmen er baseret på virkelige hændelser.

The Vanishing

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Vanishing
Instruktør Kristoffer Nyholm
Udgivelsesår 2019
Tags Skotland(scotland), Lighthouse Keeper , forlis(shipwreck), Remote ø(remote island), baseret på en true historie(based on a true story), tidligt af 1900-tallet(early 1900s), forsvundet(vanished)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere