Silverado

Er en Action, Western, Krimi film instrueret af Lawrence Kasdan med skuespillerne James Gammon, Bill Thurman, Brad Leland, Patricia Gaul fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Lawrence Kasdan - forfatter til to af "Star Wars"-filmene og "Jagten på den forsvundne skat" - står bag dette westerneventyr. Filmen handler om en gruppe cowboys, der kommer til byen Silverado for at udfordre en brutal ranchejer og en korrupt sherif. Øvrige medvirkende er bl.a. Kevin Costner, Danny Glover og Brian Dennehy.

Silverado

Detaljer

Genre Action, Western, Krimi, Drama
Originaltitel Silverado
Instruktør Lawrence Kasdan
Udgivelsesår 1985
Tags kæmpe(fight), hest(horse), Sheriff, mand venskab(male friendship), to kanoner bælte(two guns belt)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film