beck 25 - i stormens öga

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Harald Hamrell med skuespillerne Niklas Falk, Ingvar Hirdwall, Mikael Persbrandt, Anna Ulrika Ericsson fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Et brændt lig opdages og Säpo mistænker med det samme Gunvald Larsson. Den brændte kvinde var efterlyst og indgik i en gruppe miljøaktivister, som nu udfører terroristdåd. Gunvald begiver sig ud på egen hånd for at finde kvindens morder...

beck 25 - i stormens öga

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel beck 25 - i stormens öga
Instruktør Harald Hamrell, Pelle Seth
Udgivelsesår 2009
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere