Den Skjulte Sandhed

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Carl Franklin med skuespillerne Amanda Peet, Jim Caviezel, Emilio Rivera, Michael Gaston fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Ashley Judd spiller Claire Kubic, en kvik advokat, hvis perfekte verden falder sammen, da FBI anklager hendes mand Tom for mord på uskyldige civile under en hemmelig militæraktion 15 år tidligere. Med bistand fra en skarpsindig eksadvokat fra hæren kæmper Claire for at rense Toms navn, men kommer tæt på at afsløre en regeringsmæssig mørklægning undervejs. Nu må hun sætte sin karriere på spil – ja, endog sit liv – for at afsløre sandheden.

Den Skjulte Sandhed

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel High Crimes (HD)
Instruktør Carl Franklin
Udgivelsesår 2002
Tags Kærlighed(love), baseret på roman(based on novel), mord(murder), Village, retten(court), advokat(lawyer), retfærdighed(justice), mand(husband), retssag(trial), klassificeret(classified), vidne(witness), marinesoldater(marines), forsvar(defense), anholdt(arrested)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film