Stone

Er en Thriller, Drama film instrueret af John Curran med skuespillerne Enver Gjokaj, Frances Conroy, Edward Norton, Milla Jovovich fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Gerald "Stone" Creeson er en hensynsløs kriminel som sidder inde for en alvorlig forbrydelse. Han indleder en række psykologiske spil mod sin tilsynsværge for at opnå prøveløsladelse, men efterhånden som han involverer sin kone i spillet, flyder motiverne sammen og det bliver svært at se, hvem der manipulerer hvem.

Stone

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Stone
Instruktør John Curran
Udgivelsesår 2010
Tags manipulation, fængsel(prison), forførelse(seduction), bedrag(deception), brandstiftelse(arson), brand(fire), vegetar(vegetarian), legeplads(playground), parole, brandstifteren(arsonist), straffefange(convict), hus brand(house fire)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film