Heidi

Er en Familie , Eventyr film instrueret af Alain Gsponer med skuespillerne Isabelle Ottmann, Anna Schinz, Quirin Agrippi, Katharina Schüttler fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den unge forældreløse Heidi lever et fredeligt liv med sin bedstefar i de schweiziske alper. Sammen med sin bedste ven, Peter, bruger Heidi sine dage på at tage sig af gederne og løbe omkring i bjergene. Denne smukke kulisse fungerer som en ekstraordinær kilde til eventyr for den ustoppelige duo. Lige indtil den dag, Heidis tante tager hende med til Frankfurt, hvor hun skal bo hos en velhavende familie sammen med deres datter, Clara, som er bundet til en kørestol. Selvom de kommer fra to forskellige verdener, bliver det begyndelsen på et venskab, der ændrer deres liv. BEMÆRK - Filmen er med danske undertekster.

Heidi

Detaljer

Genre Familie , Eventyr
Originaltitel Heidi
Instruktør Alain Gsponer
Udgivelsesår 2015
Tags familie(family), venskab(friendship), sjældne sygdomme(orphan), schweiziske Alperne(swiss alps)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere