Red State

Er en Action, Gyser, Thriller film instrueret af Kevin Smith med skuespillerne Elizabeth Tripp, Nicholas Braun, Ronnie Connell, Rose Colasanti fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Red State foregår i en lille by, der ledes af den fundamentalistiske præst, Abin Cooper. Filmen fortæller historien om tre gymnasiedrenge, der på vej til et møde med en kvinde, som de har arrangeret ved hjælp af internettet, blive mødt af Cooper. Mødet udløser en serie af hændelser, der får helvedet til at bryde løs.

Red State

Detaljer

Genre Action, Gyser, Thriller, Krimi
Originaltitel Red State
Instruktør Kevin Smith
Udgivelsesår 2011
Tags aftercreditsstinger, Pastor, duringcreditsstinger, homofobi(homophobia), kristendommen(christianity), Christian, sociale kommentar(social commentary), protest, religiøse fundamentalisme(religious fundamentalism), tegn(sign), bøsse interesse(gay interest)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film