clockstoppers

Er en Science fiction, Action, Komedie film instrueret af Jonathan Frakes med skuespillerne Jesse Bradford, Brian J. Williams, Michael Biehn, Lindze Letherman fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Zak Gibbs er en helt almindelig teenager, som pludselig får usædvanlige kræfter, da han ved et tilfælde finder en mærkelig armbåndsur-lignende anordning, der bogstaveligt talt kan sætte tiden i stå. Det er for Zak den perfekte lejlighed til at imponere Francesca, den smukke nye udenlandske udvekslingsstudent på skolen. De, som kender det utrolige kronometer mere indgående, nemlig en ulykkelig videnskabsmand og hans onde boss, ved, at den, som besidder det utrolige apparat, bogstaveligt talt holder verdens skæbne i sine hænder. De vil have det tilbage for enhver pris, hvorefter Zak og Francesca uforvarende kastes ud i et spændende, højteknologisk kapløb med tiden.

clockstoppers

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Komedie, Thriller, Eventyr
Originaltitel clockstoppers
Instruktør Jonathan Frakes
Udgivelsesår 2002
Tags flyvemaskine(airplane), Ungdom(youth), tid(time), armbåndsur(wristwatch)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film