The Front Line

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af David Gleeson med skuespillerne Eriq Ebouaney, Christian Senger, Fatou N'Diaye, Gerard McSorley fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Han kommer fra krigshærgede Congo til et nyt liv i en fri by, men er jaget af sin fortid og balancerer mellem lys og mørke. Joe Yumba er flygtet fra det krigshærgede Congo til Dublin og har lagt et liv med tortur og terror bag sig. Med asyl, dejlig familie og nyt job i en bank er Joe ved at have skabt et nyt liv, men lykken varer kun kort. På vej hjem fra jobbet som sikkerhedsvagt bliver han trukket ind i en bil. Her får han et ultimatum af bandelederen, Eddie. Enten hjælper han banden, så de kan røve banken, han arbejder i, eller også mister han sin familie. Nu begynder Joes kamp for at få sin familie tilbage, og det viser sig snart, at Joe gemmer på en dyster fortid.

The Front Line

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel The Front Line
Instruktør David Gleeson
Udgivelsesår 2006
Tags kriminelle(criminal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film