The Chamber

Er en Thriller film instrueret af Ben Parker med skuespillerne johannes bah kuhnke, Christian Hillborg, Johannes Kuhnke, David Horovitch fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

The Chamber handler om en specialenhed, der beslaglægger et kommercielt forskningsfartøj og dens ubåd for at finde en mystisk genstand på bunden af Det gule hav. Da en eksplosion får ubåden til at spring læk, går det op for besætningen, at alle ikke vil overleve, og en kamp for overlevelse begynder.

The Chamber

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel The Chamber
Instruktør Ben Parker
Udgivelsesår 2016
Tags mord(murder), eksplosion(explosion), militære(military), Nord Korea(north korea), ubåd(submarine), fanget(trapped), drone, fanget undervands (trapped underwater ), særlige OPS(special ops), gul havet(yellow sea)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere