Købmanden i Provence

Er en Komedie, Drama film instrueret af Eric Guirado med skuespillerne Chad Chenouga, Benoît Giros, Jeanne Goupil, Daniel Duval fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

For ti år siden forlod Antoine Sforza sin far og landsbyen i Provence til fordel for et liv i storbyen. Men da Antoines far får et hjerteslag, er der ingen til at overtage familiens købmandsbutik. Derfor tager Antoine tilbage til landsbyen for at hjælpe til en periode. Med sig har han til alt held sin veninde Claire, der forstår at sætte kulør på tilværelsen, også den på landet.

Købmanden i Provence

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Le Fils de l'épicier
Instruktør Eric Guirado
Udgivelsesår 2007
Tags nye Kærlighed(new love), kæreste(girlfriend), forældre børn forholdet(parents kids relationship), Hospital, Village, barndom hukommelse(childhood memory), hjerte angreb(heart attack), konflikt(conflict), mad(food), natur(nature), hjørne Shop(corner shop), købmand(grocer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film