Ballade i Bronx

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Stanley Tong med skuespillerne Kris Lord, Carrie Cain-Sparks, Garvin Cross, Morgan Lam fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Keung er kommet fra Hong Kong til Bronx for at være med til sin onkels bryllup. Han bliver hurtigt den mest upopulære mand i Bronx. Byens meste magtfylde motorcykelbande jagter ham, da han i selvforsvar har tævet et par stykker af dem. Det bliver ikke bedre af, at han er kommet til at hugge lederens pige. Mafiaen tror, at han har stjålet en sending af deres diamanter, og vil have ham dræbt. Desuden er en flok FBI agenter ved at tage livet af ham, under deres efterforskning i diamantsagen, men det hjælper heldigvis at være martial arts mester. Ballade i Bronx er skuespilller Jackie Chans gennembrud på amerikansk film.

Ballade i Bronx

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel 紅番區
Instruktør Stanley Tong
Udgivelsesår 1995
Tags duringcreditsstinger, nye York(new york), Martial kunst(martial arts), bryllup(wedding), bande(gang), bande krig(gang war), supermarked(supermarket), deaktiveret barn(disabled child), diamanter(diamonds), Bronx
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film