Alpha And Omega 3: The Great Wolf Games

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Eventyr med skuespillerne Benjamin Diskin, Lindsay Torrance, Ben Diskin, Mike Jacobs fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Deltag flokken i dette vilde, warmhearted og helt pawsome eventyr i hovedrollen alles favorit alpha'er og Omegas! Det er tid til "The Great Wolf Games", når alle alpha'er i pakkerne afsat deres forskelle for nogle venlige konkurrence. Når en uventet ulykke sætter mange af vores pakke stjerne alpha ulve ud af Kommissionen, er et nyt hold samlet, der omfatter skov venner ikke i pakningen. Kan Coach Humphrey føre sin ragtag gruppe af "underdogs" til sejr? Find ud af i denne spændende film, der vil efterlade dig hyle om mere!

Alpha And Omega 3: The Great Wolf Games

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Alpha and Omega 3: The Great Wolf Games
Instruktør Eventyr, Børn, Richard Rich
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere