vi vil ha'et barn

Er en Diverse, Drama film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Ib Schønberg, Alma Olander Dam Willumsen, Betty Helsengreen, Jørgen Reenberg fra 1949

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Denne film begynder, hvor de fleste plejer at slutte - med et bryllup! Den handler om unge mennesker - gifte og ugifte - om deres kærlighedsliv og problemer. Else bliver gift med den unge mand, hun har været forlovet med i en årrække. Ved hendes bryllup møder vi hendes veninde, Jytte, en ung ekspeditrice, der er forelsket i en gift mand. Han er rejsende og kommer samme aften til den lille by, hvor brylluppet finder sted. Det unge, nygifte par tager med sidste tog til København, hvor de har fået et lille perfekt rækkehus.

vi vil ha'et barn

Detaljer

Genre Diverse, Drama
Originaltitel vi vil ha'et barn
Instruktør Alice O'Fredericks, Lau Lauritzen, Lau Lauritzen Jr.
Udgivelsesår 1949
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere