støt står den danske sømand

Er en Krig, Diverse, Drama film instrueret af Bodil Ipsen med skuespillerne Jørn Ording, Poul Secher, Preben Neergaard, Buster Larsen fra 1948

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Under 2. verdenskrig sejlede 5000 danske søfolk under allieret flag, på en danske handelsflåde med en samlet tonnage på 800.000 tons. Disse søfolk deltog i modstandskampen imod den tyske, italienske og japanske facisme, og for 1500 søfolks vedkommende var det med livet som indsats.

støt står den danske sømand

Detaljer

Genre Krig, Diverse, Drama
Originaltitel støt står den danske sømand
Instruktør Bodil Ipsen, Lau Lauritzen, Lau Lauritzen Jr.
Udgivelsesår 1948
Tags krig(war)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere