Within

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Phil Claydon med skuespillerne Tom Wright, Ronnie Gene Blevins, Michael Vartan, Misty Upham fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En enkemand, hans datter og nye kone er klar til at begynde et nyt liv da de flytter ind i et fredeligt forstadskvarter. Men da mærkelige ting begynder at ske omkring dem, bliver det tydeligt at der er noget helt galt ved deres tilsyneladende perfekte hjem. Da de opdager deres nye hjems dødbringende hemmeligheder, risikerer de at blive det næste kapitel i hjemmets gruopvækkende historie. Michael Vartan (Bates Motel) og Nadine Velazquez (Major Crimes) spiller hovedrollerne i denne psykologiske gyser, der vil få dig til at tænke dig om inden du flytter et nyt sted hen.

Within

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Within
Instruktør Phil Claydon
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere