The Mule

Er en Komedie, Thriller, Krimi film instrueret af Gabriela Tagliavini med skuespillerne Giovanna Zacarias, Giovanna Zacarías, Billy Zane, Manolo Cardona fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

I denne stærke og intense dramathriller, som er baseret på en virkelig historie, spiller Oscar®-nominerede Sharon Stone den profilerede og højreorienterede journalist Sofie Talbert. Hun er kendt for at udstille de liberale politikere, som har en blødsøden holdning til ulovlig immigration, men hendes standpunkt bliver sat på en prøve, da hendes bror Aaron (Billy Zane) forsvinder i Mexico. I mangel på hjælp fra politiet, påbegynder hun sin egen efterforskning i en mørk og livsfarlig underverden af flygtninge, smuglere og koldblodige mordere.

The Mule

Detaljer

Genre Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Border Run
Instruktør Gabriela Tagliavini
Udgivelsesår 2012
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere