Land of the Blind

Er en Thriller, Drama film instrueret af Robert Edwards med skuespillerne Leigh Zimmerman, Dominic Coleman, Nigel Whitmey, Don Warrington fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

20 år med tortur, folkemord, korruption og bagvaskelse! Men i befolkningen er revolutionen endelig på vej! En politisk fange og en idealistisk soldat samler støtter til at vælte diktaturstyret. Instruktøren Robert Edwards har med det prisvindende manuskript til "Land of the Blind" skabt en stjernespækket politisk thriller med Ralph Fiennes (Schindlers Liste) og Donald Sutherland (The Italian Job).

Land of the Blind

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Land of the Blind
Instruktør Robert Edwards
Udgivelsesår 2009
Tags Dystopia, revolution, terrorisme(terrorism), politiker(politician), regeringen(government), fangen(prisoner), tyranni(tyranny)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film