The Killing of a Sacred Deer

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Yorgos Lanthimos med skuespillerne Herb Caillouet, Raffey Cassidy, Jerry Pope, Bryant Bentley fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Steven er en ekstremt dygtig hjertekirurg og gift med Anna, der er en højt respekteret øjenlæge. De lever et lykkeligt og rigt liv sammen med de to børn Kim på 14 år og Bob på 12. Steven har fået et nært venskab til den 16-årige dreng Martin, som er forældreløs. Tingene tager en uventet og dyster drejning, da Steven introducerer Martin for familien. Gradvist krakelerer den verden, de kender, og Steven må gøre et chokerende offer for ikke at miste alt.

The Killing of a Sacred Deer

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel The Killing of a Sacred Deer
Instruktør Yorgos Lanthimos
Udgivelsesår 2017
Tags hævn(revenge), afpresning(blackmail), kone mand forholdet(wife husband relationship), Hospital, sindssyge(insanity), dysfunktionelle familie(dysfunctional family), grusomhed(cruelty), kirurg(surgeon), gidsel(hostage), brutalitet(brutality), Café(cafe), lammelse(paralysis), inddrive alkoholiske(recovering alcoholic), kardiolog(cardiologist), åbne hjerte kirurgi(open heart surgery)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere