For the Money

Er en Sport, Komedie, Thriller film instrueret af D.J. Caruso med skuespillerne Craig Veroni, Charles Carroll, Ralph Garman, Denise Galik fra 2005

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Brandon Lang elsker amerikansk fodbold, men kan ikke blive professionel spiller på grund af en sportsskade. Hans erfaring som quarterback gør ham dog utroligt god til at tippe resultater. Da han får brug for penge, rejser han fra Las Vegas til Manhattan for at arbejde som spillerådgiver hos Walter Abrams. Walter har en kone, der forguder ham, en ung datter samt en blomstrende forretning. Men han har også store problemer - dårligt hjerte, illusioner om, at han er en mester i manipulation samt problemer med narkomani, som han kun lige akkurat kan styre. Han gør Brandon til en helt anden person, og der opstår en slags far-og-søn-forhold de to imellem. Men pludselig begynder alting at gå galt. Walter er involverert i et svindelnummer, og oddsene mod Brandon øges konstant.

For the Money

Detaljer

Genre Sport, Komedie, Thriller, Drama
Originaltitel Two for the Money
Instruktør D.J. Caruso
Udgivelsesår 2005
Tags Sport, bet, karriere(career), grådighed(greed), fodbold afspiller(football player), inspireret af en True historie(inspired by a true story), amerikansk fodbold afspiller(american football player)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film