Terminator

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af James Cameron med skuespillerne Bruce M. Kerner, Earl Boen, Dick Miller, Arnold Schwarzenegger fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

I den postapokalyptiske fremtid sender de regerende tyranniske supercomputere en robotlejemorder kendt som "Terminator" til 1984 for at dræbe Sarah Connor.

Terminator

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel The Terminator
Instruktør James Cameron
Udgivelsesår 1984
Tags Rebel, Dystopia, Killer robot, bil Chase(car chase), cyborg, besparelse den verden(saving the world), shotgun, kunstige intelligens(artificial intelligence), Urban indstilling(urban setting), solen briller(sun glasses), laser pistol(laser gun), fremtidige krig(future war)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film