Kapringen

Er en Thriller, Drama film instrueret af Tobias Lindholm med skuespillerne Jacob Lentz, Shukri Abdi Mohamed, Jakob Meyers, Ole Bager Nielsen fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Skibskokken Mikkel og maskinmesteren Jan er blandt de syv sømænd om bord på fragtskibet MV Rozen, der glæder sig til at komme i havn og hjem. Men i Det Indiske Ocean kapres skibet af pirater, der tager besætningen som gidsler og forlanger en ublu løsesum på mange millioner dollars. Det er nu op til den danske skibsreder at forhandle sømændene og skibet ud af de somaliske piraters kløer.

Kapringen

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Kapringen
Instruktør Tobias Lindholm
Udgivelsesår 2012
Tags mord(murder), Danmark(denmark), kapring(hijacking), pirat(pirate), kapre(hijack), Fragt skib(cargo ship), somaliske pirater(somali pirates), Cook, psykologi(psychology), forhandling(negotiation), Fax, indiske Ocean(indian ocean)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film