Tekkonkinkreet

Er en Action, Animation film instrueret af Michael Arias med skuespillerne Min Tanaka, Kazunari Ninomiya, Yûsuke Iseya, Kankurô Kudô fra 2006

Sammenlign priser

Køb
59 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Animationsstudiet bag The Animatrix er ophavsmænd til denne nye visuelt imponerende animerede film, der bygger på den populære japanske manga, som er skrevet af Taiyo Matsumoto. Livet i Treasure Town kan være både let og hårdt. Og det er ikke mindst tilfældet for heltene, Black og White - to gadedrenge, der vogter over byen og kæmper mod en sværm af fortidige Yakuzaer og overjordiske lejemordere, som forsøger at tage magten i byen.

Tekkonkinkreet

Detaljer

Genre Action, Animation
Originaltitel Tekkon kinkurîto
Instruktør Michael Arias
Udgivelsesår 2006
Tags flyvende(flying), Yakuza, Urban indstilling(urban setting), baseret på manga(based on manga), anime, Minotaur, Giant mand(giant man), Gem den Neighborhood(save the neighborhood), udvikling(development), Urban udvikling(urban development), Street børn(street children), store Comic spiritus(big comic spirits)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere