2 Days in Paris

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Julie Delpy med skuespillerne Bela Grushka, Adam Goldberg, Chick Ortega, Alexia Landeau fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Marion og Justin er, hvad man kalder et multinationalt par - hun er fransk og han er amerikaner.De bor normalt i USA, men er taget på ferie i Europa. Efter et ikke så vellykket ophold i Venedig vil parret tilbringe to dage i Paris, hvor de skal bo i Marions lille lejlighed, en etage oven over hendes forældre. Hurtigt kommer den parisiske levemåde i clinch med amerikanske neuroser. Parrets forhold sættes på prøve, når Jack skal lære at omgås Marions flippede, ikke engelsktalende forældre og flere af Marions pågående eks-kærester. Jacks besættelse af at skulle fotografere samtlige seværdigheder i Paris og hans besvær med de pokkers små, franske kondomer gør ikke situationen nemmere...

2 Days in Paris

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel 2 Days In Paris
Instruktør Julie Delpy
Udgivelsesår 2007
Tags kvinde direktør(woman director), indie, Paris, fotografering(photography), forholdet problemer(relationship problems), fotograf(photographer), Taxi driver, uafhængige film(independent film), Taxi, kultur sammenstød(culture clash), Venedig(venice), italiensk-amerikanske(italo-american), Restaurant ejer(restaurant owner)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film