The Ax

Er en Komedie, Krimi, Drama film instrueret af Costa-Gavras med skuespillerne José Garcia, Thierry Hancisse, Yvon Back, Christa Theret fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Bruno Davert har arbejdet loyalt for den samme virksomhed i 15 år. Men så indtræffer katastrofen: Produktionen skal flyttes til Rumænien, og Bruno bliver fyret. Efter to års arbejdsløshed er både opsparing og tålmodighed ved at være brugt op, og Bruno beslutter sig for at gribe ledighedssituationen an på en anden måde. Han indrykker en jobannonce i avisen, hvor han efterlyser ansøgere til sit drømmejob. Kort efter strømmer ansøgninger ind, og Bruno udvælger omhyggeligt de få, der kunne være konkurrenter til de jobs, han selv søger. Han finder sin fars gamle Luger pistol frem og begynder at eliminere konkurrenterne én for én. Men vejen til ansættelse er lang, og det er ikke let for Bruno både at holde ingeniør-bestanden nede, gå i parterapi med sin kone og kæmpe for at holde sin teenagesøn fri af lovens lange arm.

The Ax

Detaljer

Genre Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel Le Couperet
Instruktør Costa-Gavras
Udgivelsesår 2005
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere