In the Name of the King III

Er en Action, Fantasy, Drama film instrueret af Uwe Boll med skuespillerne Ralitsa Paskaleva, Marian Valev, Bashar Rahal, Dominic Purcell fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Hazen Kaine, en amerikansk lejemorder, har bosat sig i Sofia i Bulgarien. Hans sidste kontrakt med mafian skal give ham midlerne til at starte sit liv som lovlydig borger. Målet er den kongelige millionær Andon Duponts tre børn. En tilsyneladende enkelt opgave for en erfaren morder, men et af børnene overrumbler ham totalt. Barnets halskæde besidder magiske kræfter og kaster Kaine tilbage til middelalderen. Hans eget liv er nu i fare, da han pludselig står overfor store hære og mørke kræfter fra det ukendte.

In the Name of the King III

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Drama
Originaltitel In the Name of the King III
Instruktør Uwe Boll
Udgivelsesår 2014
Tags baseret på video spil(based on video game)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere