Resident Evil: The Final Chapter

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Paul W.S. Anderson med skuespillerne Ruby Rose, Shawn Roberts, Ever Gabo Anderson, Rola fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Den bioteknologiske Umbrella-koncern, som i sin tid slap T-virussen løs og forvandlede det meste af menneskeheden til zombier, er klar til at iværksætte den endelige dommedagsfase. Men den røvsparkende powerpige Alice står stadig på benene efter det sidste, store opgør mellem de udøde og de overlevende. Nu sætter hun kursen mod Racoon City, hvor miseren startede, for at skrive det sidste kapitel!

Resident Evil: The Final Chapter

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser
Originaltitel Resident Evil: The Final Chapter
Instruktør Paul W.S. Anderson
Udgivelsesår 2016
Tags Dystopia, efterfølger(sequel), Monster, pistol, helikopter(helicopter), underground, heltinde(heroine), udgangen af den verden(end of the world), mutant, baseret på video spil(based on video game), kvinde soldat(female soldier), Armageddon, bopæl onde(resident evil), kvinde med pistol(woman with gun), post-apokalyptiske(post-apocalyptic), zombie, sci-fi thriller
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere