Lay the Favorite

Er en Komedie, Drama film instrueret af Stephen Frears med skuespillerne Corbin Bernsen, Catherine Zeta-Jones, Hugo Armstrong, Laura Prepon fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Stripperen Beth siger sit job op for at arbejde som assistent i Las Vegas for gambleren Dink ? en af de mest succesfulde i branchen. Beth har talent for jobbet, men begår hurtigt den fejl, at falde for Dink ? til hans kones store ærgelse. Det går selvfølgelig galt og trioens kvaler udvikler sig til en mindre krig. Beth flytter videre til New York og bliver involveret i nogle lyssky forretninger. Da hendes nye og uskyldige kæreste er ved at ryge i fængsel, bliver Beth ikke bare nødt til at kontakte Dink, men også til at gense hans frygtindgydende kone og selv risikere at komme i kachotten.

Lay the Favorite

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Lay the Favorite
Instruktør Stephen Frears
Udgivelsesår 2012
Tags penge(money), kvinde nøgenhed(female nudity), gambling, Las Vegas, Las Vegas Nevada, topløs solbadning(topless sunbathing), topløs kvinde(topless woman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film