Chaos

Er en Action, Drama film instrueret af Tony Giglio med skuespillerne Ty Olsson, Natassia Malthe, Justine Waddell, John Cassini fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Betjent Quentin Conners er suspenderet efter et gidseldrama, der gik drabeligt galt. Conners bliver dog genindsat, da bandelederen Lorenz kun vil forhandle med ham under et bankrøveri, hvor banken holdes som gidsler. For at løse krisen bliver Conners sat sammen med den nye unge rekrut, betjent Dekker. Men ingen af dem kan forudse, hvad der efterfølgende kommer til at ske... I et kaos af skud og eksplosioner er bankrøverne pludselig undsluppet! Jagten fortsætter, men hvem er det egentlig, Conners og Dekker jager? Og blev der overhovedet stjålet noget fra banken?

Chaos

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel Chaos
Instruktør Tony Giglio
Udgivelsesår 2006
Tags Bank røveri(bank robbery), kaos teori(chaos theory)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film