Cape Fear

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Martin Scorsese med skuespillerne Catherine Scorsese, Domenica Cameron-Scorsese, Tamara Jones, Will Knickerbocker fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Max Cady har afsonet 14 år for en brutal vodtægt. I fængslet har han udvilet sig til en rendyrket og jernhård psykopat, som er fast besluttet på at få hævn over den advokat, som fik ham dømt. For advokat Bowden er Cady et ubehageligt spøgelse fra fortiden, og hans tilværelse forvandles til et mareridt. Han er ikke i stand til alene at beskytte sin kone og sin datter, og hyrer derfor en privatdetektiv til at stoppe Cady. Men så bryder helvede for alvor løs. Et helvede som leder til Cape Fear... Den perfekte ramme om den umenneskelige fuldbyrdelse af Max Cadys Hævntogt

Cape Fear

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel Cape Fear
Instruktør Martin Scorsese
Udgivelsesår 1991
Tags politiet(police), datter(daughter), hund(dog), hævn(revenge), fængsel(prison), voldtægt(rape), barn misbrug(child abuse), advokat(lawyer), frygt(fear), lille by(small town), cigar rygning(cigar smoking), voldtægtsmand(rapist), barn misbrugeren(child abuser)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film