Red Butterfly

Er en Romantik, Thriller, Drama film instrueret af Jon Alston med skuespillerne Diogo Morgado, Chris Riggi, Jen Araki, Wilson Jermaine Heredia fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det uheldige par Tonio og Cleo bliver fanget i et voldsomt mareridt, da en ung kvindes død efter en overdosis udløser en række uheldige begivenheder. Da Carrie bliver fundet bevidstløs i den bar, som er ejet af Tonios bedste ven TC forsøger de to mænd at skjule hændelsen. Udviklingen skifter hurtigt fra dårligt til værre, da både en betjent og en hensynsløs kriminel bliver en del af ligningen. Mens presset stiger, og nerverne bliver flossede, nærmer Tonio, Cleo og TC sig en dyster og uundgåelig konklusion.

Red Butterfly

Detaljer

Genre Romantik, Thriller, Drama
Originaltitel
Instruktør Jon Alston
Udgivelsesår 2014
Tags

Anmeldelser

Skuespillere